Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ralph Lauren - Tricoul bărbătesc, într-o nouă abordare

ro

24 Oct, 2023 10:56 857 Marime text
 
Deşi tricoul reprezintă o piesă vestimentară simplă, noile tendinţe dictate de design-erii vestimentari, conferă multă valoare şi greutate acestei simple piese care, până nu demult, era inclusă doar în ţinutele sport sau era ataşată secundar pe sub cămăşi sau pulovere. Paleta cu modele de tricouri pe care brand-ul Ralph Lauren o scoate la rampă pentru domni, oferă fiecăruia posibiliattea de a alege varianta care va cadra cel mai bine outfit-urilor moderne şi originale pe care doreşte să şi le conceapă.

Tricoul, între practic, funcţional şi modern

Atât de confortabilul T-shirt are un loc aparte în dressing-ul fiecărui bărbat. Tricoul basic este ales pentru a fi purtat iarna sub o cămaşă sau sub hanorac, cel tehnic are rolul de a completa echipamentul pentru sală, un tricou imprimat va fi ideal în conceperea unui look urban-casual, tricoul fără mâneci va fi ales pentru ţinuta de plajă, iar clasicul tricou cu guler, îi va scoate pe domni din impas, atunci când vor să fie în tendinţe, dar să se simtă şi confortabil.

De la textură şi material, până la croială şi formă, de la design şi cromatică, până la cromatică şi imprimeuri, toate sunt elemente importante de care domnii vor ţine cont atunci când îşi cumpără  un tricou.  Un tricou ar trebui să îndeplinească anumite standarde stilistice, în acelaşi timp să ofere libertate de mişcare, confort la nivelul pielii, dar şi calitate şi durabilitate.

Cum se alege tricoul potrivit

Varietatea de croieli, forme şi culori, transformă  tricourile bărbăteşti într-o categorie vestimentară foarte versatilă şi permisivă, ajutându-i pe aceştia să îşi procure modelul care li se va potrivi cel mai bine. Astfel, un tricou basic, se va potrivi unei siluete atletice, un model imprimat cu dungi orizonatale va avantaja un bărbat slăbuţ, iar un tricoul cu dungi verticale va fi ideal pentru a subţia silueta unui domn generos din punct de vedere al greutăţii.

Tricourile într-o cromatică stridentă sunt recomandate siluetelor medii, iar modele uni sunt mult mai potrivite unui bărbat corpolent. Atât de practicele tricouri tip Polo cu guler clasic, sunt apreciate de foarte mulţi domni, nu neapărat datorită practicabilităţii acestora, cât datorită posibilităţii pe care o oferă în ceea ce priveşte combinaţiile vestimentare. Sunt potrivite staturilor înalte, domnii mici de statură şi corpolenţi fiind mai puţin avantajaţi de această croială.

Când porţi un tricou tip Polo

Tricourile cu guler sunt recomandate în foarte multe ţinute, mai cu seamă că oferta de tricouri bărbăteşti polo Ralph Lauren  este foarte generoasă şi acoperă multe abordări stilistice moderne şi în tendinţe. Un tricou tip Polo într-o nuanţă neutră, va cadra foarte bine într-un look office, alături de o pereche de pantaloni drepţi din stofă şi un sacou din in, totul completat cu încălţăminte din piele şi un rucsac pentru laptop. Tot tricoul cu guler, însă într-o cromatică mai stridentă şi energică, va fi potrivit unui look urban-casual format din pantaloni kargo, o jachetă din piele şi o pereche de ghete sau bocanci.
Dacă se preferă ţinutele sportive, ideale pe durata călătoriilor lungi sau atunci când se doreşte multă libertate de mişcare, un tricou tip Polo va cadra foarte bine cu o pereche de pantaloni sport, un hanorac deschis şi o pereche de sneakers comozi. Totul va fi completat cu o vestă din fâş sau cu o jachetă călduroasă.  

Sursa foto: pexels.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii