Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:24 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA. Investiții pe fonduri europene pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție din județul Constanța (galerie foto)

ro

12 Jun, 2020 09:59 881 Marime text
  • RAJA SA a organizat vineri, 12 iunie, o conferință de presă pentru promovarea unui proiect amplu.

Este vorba de contractul de Lucrări 22 "Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție în localitatea Lazu, reabilitarea si exginderea rețelelor de distributie si de canalizare, reabilitare statie de pompare apa uzata, statii noi de pompare apă uzată și conducte de refulare aferent, din localitatea Agigea. Retele apa Ovidiu, Cumpana, Poiana. Aductiuni Ovidiu, Poiana. Retele de canalizare Ovidiu, Cumpana, Poiana.

Contractul de finanțare a fost semnat pe 31.08.2018. Valoarea proiectului este de peste 593 milioane de euro și vizează investitii pe raza a 91 de localități din Constanța, Ialomița, Ilfov, Călărași, Dambovita și Brasov.

Contribuția Operatorului Regional RAJA SA este de 138.902.230,70 lei.

În cadrul evenimentului sunt prezenți: Felix Stroe, președintele RAJA SA, Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC, Mariana Gâju, primar Cumpăna, George Scupra, primar Ovidiu, Cristian Cîrjaliu, primar Agigea, Aurel Presura, director general adjunct RAJA

Felix Stroe spune că astăzi urmează să fie semnat contractul, fiind prezent și constructorul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii