Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:44 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA opreşte apa în Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche

ro

26 May, 2020 14:12 1245 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă - Castel Mangalia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri –27 mai 2020, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din orașul Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute.

Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia se va înregistra presiunea scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

Totodată, între orele 12.00 și 17.00, se va sista furnizarea apei din rezervorul ce asigură alimentarea cu apă alocalitățilorLimanu, 2 Mai și Vama Veche, dar și apunctului de trecere a frontierei Vama Veche și a ȘantieruluiNaval Damen.

RAJA işi cere scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, oți consumatorii afectați de această lucrare sunt rugaţi să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii