Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:34 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Trafic blocat parțial pe strada Ștefan cel Mare

ro

21 Apr, 2021 09:23 524 Marime text
  • Traficul auto este restricționat pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Răscoalei 1907, astăzi - 21 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

În vederea executării lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de la intersecția bulevardul Tomis cu strada Ștefan cel Mare, din municipiul Constanța,

Echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Răscoalei 1907, astăzi - 21 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, precizează RAJA Constanța. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii