Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa înlocalitățile General Scărișoreanu și Casicea!

ro

15 Jan, 2024 08:46 723 Marime text



foto: Unsplash

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de legătură între rezervor și stația de pompare General Scărișoreanu, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, de marți – 16 ianuarie 2024, ora 20.00 până miercuri – 17 ianuarie 2024, ora 20.00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile General Scărișoreanu și Casicea din județul Constanța.

Având în vedere necesitatea sistării furnizării de apă pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noii conducte, se vor realiza și operațiunile de mentenanță - întreținere și igienizare a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile de la nivelul sursei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, transmite RAJA SA.  




Citește și:
RAJA Constanța: O localitatea din județul Constanța nu are apă la robinete!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii