Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari

ro

05 Oct, 2023 17:43 977 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • În această perioadă, sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, precum și cei din zonele Peninsulă și Industrială.

Inițial, echipele de intervenție RAJA au încercat remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, reducând presiunea pe instalație, fără să întrerupă alimentarea cu apă. Însă, având în vedere complexitatea lucrărilor, debitul mare de apă și presiunea din sistem, s-a impus sistarea furnizării apei, astăzi, 5 octombrie 2023, în intervalul orar 17.00 - 22.30, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

În această perioadă, sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, precum și cei din zonele Peninsulă și Industrială.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Apă cu presiune redusă în Lumina, Corbu și Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii