Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în localitatea Lazu pentru operațiuni de întreținere a rezervorului Constanța Sud!

ro

05 Apr, 2024 10:17 556 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, RAJA SA va efectua lucrări periodice de întreținere a rezervorului de apă Constanța Sud.
 
Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, RAJA SA va efectua lucrări periodice de întreținere a rezervorului de apă Constanța Sud. Ca urmare a acestor operațiuni, furnizarea apei potabile va fi sistată în localitatea Lazu din județul Constanța, de marți, 9 aprilie 2024, ora 06.00, până miercuri, 10 aprilie 2024, ora 10.00, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Câmpiei, Luceafărului, Muncii, Cireșilor, Târgului, Mărului și Codrului.  
 

„În această situație, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru necesitățile de bază în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate abonaților, pe care îi asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în mod operativ.
 
Mulțumim pentru înțelegere!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA SA a premiat tinerii artiști în cadrul Concursului de Pictură și Desen "Apa este Viață" (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii