Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în Eforie Nord. Iată care sunt consumatorii afectați

ro

22 Nov, 2023 11:28 769 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 22 noiembrie 2023, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Matei Basarab din localitatea Eforie Nord.
     
Echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 22 noiembrie 2023, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Matei Basarab din localitatea Eforie Nord, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Astfel, în intervalul orar 10.00 - 17.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Mihail Kogălniceanu, I. Ghe Duca, Mihail Sadoveanu, Bucovinei, Bogdan Vodă, Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Republicii, precum și cei de pe străzile adiacente.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Apă cu presiune scăzută în mai multe cartiere din municipiu. Iată zonele vizate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii