Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanţa Se întrerupe furnizarea apei în zona străzii Pescarilor din cartierul Faleză Nord

ro

06 Apr, 2021 09:40 1548 Marime text
 
 
  • Se execută lucrările de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Ion Rațiu cu Pescarilor.
 
RAJA SA Constanța va sista furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie 2021, în intervalul orar 9.00 - 17.00, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Ion Rațiu cu Pescarilor.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Pescarilor, tronsonul delimitat de străzile Ion Rațiu și Ciprian Porumbescu, strada Belvedere, cu străzile adiacente Rotterdam, Yokohama și Salonic, precum și cei arondați punctului termic 31.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, este mesajul RAJA SA Constanţa.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii