Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Presiunea apei potabile este redusă în zonele Mamaia Sat și Mamaia Nord

ro

07 Aug, 2023 16:51 1008 Marime text
Foto: pexels

Reprezentanții RAJA SA au informat publicul că, în urma săpăturilor efectuate pentru a se interveni asupra conductei magistrale de alimentare cu apă, de la intersecția străzii Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța, s-a constatat că defecțiunea se află la nivelul surselor cișmele.
 
Prin urmare, imediat zona a fost izolată și s-au făcut manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a consumatorilor din Complexul Constanța Nord. Deoarece apa este furnizată dintr-o sursă alternativă către zonele turistice, cu un debit mai mic, și  ținând cont de sezonul estival în care consumul de apă este mare, această situație generează reducerea presiunii apei potabile în zonele înalte din Mamaia sat și Mamaia Nord. 
 
„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții RAJA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii