Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Oprire programată a apei pentru consumatorii din stațiunile Neptun și Olimp

ro

31 Mar, 2024 21:53 835 Marime text
La nivelul sistemului de alimentare cu apă din Stațiunile Neptun și Olimp (municipiul Mangalia), se vor executa lucrări de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă. Pentru realizarea acestor operațiuni, se va întrerupe furnizarea apei potabile timp de 24 de ore, marți – 02 aprilie 2024, în intervalul orar 00.00 – 24.00.
              
Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din stațiunile Neptun și Olimp.  

Investiția face parte din Contractul de Lucrări – CL17 “Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și Stațiuni”, în valoare de aproximativ 29 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
          
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
         
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
         
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
         
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.Citește și:

RAJA Constanța anunță oprirea apei în diverse zone ale municipiului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii