Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Concursul de pictură și desen “Apa este viață!” 2024. Înscrierile continuă

ro

14 Feb, 2024 13:28 801 Marime text

 
Apa este omniprezentă, fiind esențială pentru viață. Paradoxal însă, ea devine uneori sursă de dispute la nivel mondial din diverse motive precum accesul, distribuția sau gestionarea resurselor.

Dar, datorită naturii sale vitale, apa este capabilă să devină un catalizator pentru pace și să ofere o resursă comună pentru colaborare și dezvoltare durabilă între diferite comunități sau state.

De aceea, vă invităm cu bucurie să vă alăturați Concursului de pictură și desen “Apa este viață!” Așteptăm cu nerăbdare creațiile voastre artistice care să reflecte importanța apei în promovarea păcii și a echilibrului în lume. Fiți creativi și exprimați-vă viziunea asupra acestui subiect crucial prin intermediul artei voastre!- mai transmite RAJA SA. 

Tema concursului: „Apa pentru Pace”

Locul de desfășurare: pagina de facebook RAJA SA - https://www.facebook.com/scRAJAsa

Participanți: elevii din județul Constanța, cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani

Înscrierea: adresa de e-mail concurs@rajac.ro

Data limită de înscriere: 27 februarie 2024

Premii: laptopuri, tablete, console Nintendo și vouchere la librăria Cărturești. Condițiile explicite sunt prevăzute în Regulamentul concursului publicat pe pagina de Facebook RAJA și pe site-ul www.rajac.ro.

Toate lucrările înregistrate vor fi publicate, începând cu data de 05 martie 2024, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru votul publicului. Cele mai apreciate 25 de lucrări pentru fiecare categorie de vârstă, vor fi evaluate de către o comisie de jurizare, organizată la nivelul RAJA SA, care va desemna câștigătorii.

Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda câte trei premii care constau în laptopuri, tablete și console Nintendo, dar și vouchere în valoare de 300 de lei la librăria Cărturești pentru mențiuni. În plus, juriul va selecta câte o lucrare din fiecare categorie de vârstă pentru care va acorda o mențiune specială.

Pentru înregistrare și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail concurs@rajac.ro sau la numărul de telefon 0241 486 536, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Suntem nerăbdători să vă descoperim talentele artistice și să celebrăm mesajul vostru despre apă și pace în lume, mai transmite sursa citată. 


SUCCES!


Citește și:

RAJA ConstanțaSe oprește furnizarea apei la Valu lui Traian
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii