Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Avarie la intersecția strada Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Iată ce consumatori vor fi afectați de lipsa apei

ro

28 Feb, 2024 08:30 3366 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Echipele RAJA intervin astăzi, 28 februarie 2024, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă, de la intersecția strada Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.
     
Echipele RAJA intervin astăzi, 28 februarie 2024, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă, de la intersecția strada Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, conform unui comunicat din partea RAJA SA.

Astfel, în intervalul orar 9.00 - 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu - strada Soveja - strada Adamclisi - strada Suceava - bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv către consumatorii din Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii