Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Atenție! Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Năvodari

ro

03 Oct, 2023 10:04 1038 Marime text
Sursa foto: Pexels

 
  • În intervalul orar 08.00 - 16.00, se va sista furnizarea apei potabile pe străzile: Școlii, Cabanei, Midiei cu străzile adiacente, Sănătății, Crizantemei, precum și către instituțiile Poliția și Primăria Năvodari, Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, Școala nr. 1 și punctul termic 5. 
 
 Conform RAJA Constanța, la nivelul rețelei de alimentare cu apă potabilă din orașul Năvodari, județul Constanța, se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat, joi - 05 octombrie 2023.
 
Astfel, în intervalul orar 08.00 - 16.00, se va sista furnizarea apei potabile pe străzile: Școlii, Cabanei, Midiei cu străzile adiacente, Sănătății, Crizantemei, precum și către instituțiile Poliția și Primăria Năvodari, Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, Școala nr. 1 și punctul termic 5. 
 
„Lucrările de modernizare fac parte din  contractul de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL5 „Rețele de apă și canalizare Mamaia Sat și Năvodari” în valoare de aproximativ 36 mil. lei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”
 
Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 
 
 Citește și

Se oprește apa în localitățile Culmea și Oituz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii