Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Valu lui Traian!

ro

18 Aug, 2023 11:36 1156 Marime text
Sursă foto: Unsplash
  • În vederea executării lucrărilor de racordare a conductei nou montate, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua existentă de alimentare cu apă de pe strada Mehmet Niyazi, RAJA SA va sista furnizarea apei, luni 21 august 2023, în intervalul orar 09:00- 15:00.
 
În vederea executării lucrărilor de racordare a conductei nou montate, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua existentă de alimentare cu apă de pe strada Mehmet Niyazi, RAJA SA va sista furnizarea apei, luni 21 august 2023, în intervalul orar 09:00- 15:00, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Astfel, vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Valea Seacă, Mehmet Niyazi, Bisericii, Plugarilor, Negip Fazal, Canalului și Prieteniei.
 
Investiția face parte din contractul de lucrări CL 21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”.
 
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
 
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
 
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Atenție! Se oprește apa! Vezi dacă ești afectat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii