Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în Năvodari, Corbu și Lumina!

ro

16 Oct, 2023 15:29 1038 Marime text

Sursa foto: Pexels


 
  • Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de aducțiune DN 600 PREMO de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri - 18 octombrie 2023, începând cu ora 02.00 până la ora 18.00.      

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari (inclusiv cartierul Peninsula și zona Industrială), dar și cei din localitățile Corbu și Lumina.
 
Aceste intervenții constau în înlocuirea unui tronson de aproximativ 10 metri pe conducta magistrală. Având în vedere faptul că segmentul avariat se află ancorat într-un masiv de beton, pozat la o adâncime de peste 5 metri, lucrările de remediere a avariei sunt deosebit de complexe, necesitând un timp mai mare de execuție.

 
 „Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată”, transmite RAJA.

 
 Totodată,  utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Citește și

În perioada 18-19 octombrie, o parte din orașul Ovidiu va fi afectat de lipsa apei!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii