Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în mai multe zone din Constanța!

ro

30 Mar, 2024 08:42 891 Marime text

​Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului – “Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă de la intersecția str. Petre Ispirescu cu Aron Vodă, din municipiul Constanța”.

Astfel, marți – 02 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se va sista furnizarea apei în următoarele zone:

- Cartierul Brătianu – zona delimitată de străzile: bd. I.C. Brătianu – Valului – Verde – Nicolae Filimon – Aron Vodă – bd. I.C. Brătianu;
- Tronsonul cuprins de străzile: Baba Novac – Dionisie cel Mic – Venus – Horia Grigorescu – Baba Novac;
- Str. Interioară I și II;
- Blocurile Petroconst (MA1- MA5) de pe bd. I.C. Brătianu.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută în cartierele: Inel II, ICIL, Gară, Coiciu, Far și Abator, iar în unele zone, în funcție de topografia rețelei și de consum, putându-se înregistra lipsa apei la robinete.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

 Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.


Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor. 

 

Citește și:

Candidatul PNL la președinția CJC, anunță schimbări la Spitalul Județean, RAJA și Drumuri Județene„Societatea de drumuri nu trebuie să fie căpușată"!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii