Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:22 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Concursul de pictură și desen „Apa este Viață”. Cine poate participa și ce premii sunt în joc

ro

28 Feb, 2022 15:13 1109 Marime text
  • RAJA a  pregătit deja premiile pentru câștigătorii Concursului de pictură și desen Apa este Viață!


Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, cu domiciliul în județul Constanța, mai au la dispoziție doar patru zile pentru a se înscrie în concursul care le aduce șansa de a deveni fericiții câștigători ai unei tablete, unui eBook Reader, unui smartwatch  și a unor vouchere la librăria Cărturești!
 


Suntem convinși că, până la finalul concursului, vom avea o galerie impresionantă de lucrări unice, pline de culoare și talent, transmit reprezentanții RAJA.


Lucrările înscrise în concurs pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.). Ele pot fi trimise până la data de 04 martie, ora 12.00, pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/scRAJAsa) sau pe adresa e-mail: informare.publica@rajac.ro, sub formă de fotografie sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental.


 Începând cu data de 07 martie 2022, toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA.


Cele care vor primi cele mai multe like-uri vor fi premiate!  


Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de-pictura-apa-este-viata/.
 

Așteptăm cu nerăbdare creațiile tinerilor artiști în devenire și viziunea lor cu privire la importanța și valoarea acestei resurse prețioase, în concordanță cu tema propusă, mai sensibilă și mai actuală ca oricând: Importanța apei în viața noastră!  -RAJA.
Sursa foto  RAJA SA
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii