Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA anunță Se oprește apa în Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional

ro

16 Jun, 2023 09:59 1067 Marime text
foto: Pexels Atenție, se oprește apa în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu!
            
În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile, de luni – 19 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 20 iunie 2023, ora 14.00.
       
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional, precum și agenții economici din zonă.
        

Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aproximativ 41 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).      

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.      
         
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
          
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmite RAJA SA. 


Citește și: Fanfara „Muzica Apelor” vă invită la noi concerte estivale! Programul evenimentelor de la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii