Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA anunță prelungirea avariei din din localitățile Lazu și Agigea

ro

22 Jul, 2021 07:18 1552 Marime text

 
  • În continuare, pana în jurul orei 16.00, sunt lipsiți de apa abonații din localității Lazu și Agigea, zona delimitată de Peco Rompetrol Lazu și Primăria Agigea.
În cursul nopții trecute, echipele de intervenție au reușit remedierea avariei pe conducta de 500 PAFSIN din zona localității Lazu, județul Constanța, și au repornit pomparea pe tronsonul avariat. În jurul orei 01.00 noaptea, s-a înregistrat o scădere de presiune și implicit de debit pe conducta de aducțiune și în urma verificărilor s-a constatat o nouă avarie în zona Podului rutier de la Agigea.

În urma săpăturilor este necesară înlocuirea unui tronson de peste 2 metri. La fața locului sunt prezente 4 echipe de intervenție cu toate utilajele necesare.

În continuare, pana în jurul orei 16.00, sunt lipsiți de apa abonații din localității Lazu și Agigea, zona delimitată de Peco Rompetrol Lazu și Primăria Agigea.

Menționăm că tronsonul avariat are o vechime de peste 40 ani și urmează să fie înlocuit prin POIM, proiectul prin care se aduce apa de la Medgidia și
se alimentează tot sudul litoralului, contract cu o valoare de aproximativ 60 milioane euro.

Ne cerem scuze tuturor abonaților afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanţa fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații şi reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp. , a precizat RAJA SA.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii