Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA, anunț de ultimă oră despre avaria de pe bulevardul Tomis. Ce trebuie să știe consumatorii afectați

ro

02 Aug, 2022 14:07 1499 Marime text


Avarie RAJA, foto: Pixabay
În timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Tomis din municipiul Constanța, echipele de intervenție au semnalat existența unor probleme de ordin tehnic, care conduc la prelungirea perioadei de execuție a lucrărilor până în jurul orei 16.00., transmite RAJA SA. 


Anunț inițial 

Echipele RAJA intervin astăzi – 02 august 2022, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Tomis din mun. Constanța.

Astfel, în intervalul orar 09.30 – 13.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – Soveja – Semănătorului – bd. Alex. Lăpușneanu – bd. Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 54, 55 și 56.
 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp., informează RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii