Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:07 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

23 Jul, 2019 11:03 966 Marime text

Ca urmare a avertizărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină, averse cu caracter torențial, cantitățile de apă putând depăși local 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, începând de astăzi – 23 iulie 2019, ora 12.00, până  mâine – 24 iulie 2019, ora 08.00.

În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

RAJA asigură abonaţii societăţii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiţii, abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, pot sesiza toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Sursă foto: facebook.com/PrimariaConstanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii