Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanța S-au redeschis Țările Piticilor din zonele Casa de Cultură și Cartier Medeea

ro

14 Oct, 2020 13:42 2706 Marime text
  • Vizitatorii sunt rugați să rămână în afara parcului de distracții dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 sau suspectă de infectare cu noul Coronavirus.
S-au redeschis Țările Piticilor situate în zona Casa de Cultură - Aleea Nalbei și în zona Cartier Medeea - intersecție I.C. Brătianu cu Str. Cumpenei, administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.

Vizitatorii sunt rugați să rămână în afara parcului de distracții dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 sau suspectă de infectare cu noul Coronavirus, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii (ex: febră, tuse, respiraţie greoaie/dificultăţi în respiraţie, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros etc.).

Pentru a se proteja, îi rugăm pe toți vizitatorii parcului să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități.


Precizăm faptul că, în ultimele luni, lucrătorii din cadrul Biroului Evenimente Agrement au efectuat în parcurile pe care Regia le are în administrare lucrări de șlefuire, lăcuire și revopsire, precum și lucrări de reparații ale elementelor de joacă degradate, pentru a nu exista riscul accidentării copiilor, a transmis Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.

Sursa foto: Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii