Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat, precizări despre accidentul feroviar din zona gării Ploiești Triaj

ro

18 Dec, 2019 17:17 1599 Marime text
Șeful Departamentului de Urgență, Raed Arafat, a explicat că în urma accidentului feroviar din Prahova se intervine în forță și a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar dacă există doar persoane rănite ușor, la o primă evaluare, potrivit antena3.ro. 

„Deocamdată se pare că nu avem nicio persoană grav rănită, dar intervenția este în desfășurare. Avem echipaje trimise la fața locului, am trimis și elicopterul SMURD de la București.  Nu cred că numărul victimelor va crește, este posibil să nu avem persoane grav rănite sau în stare critică. Intervenția este în dinamică, dar din informațiile pe care le avem nu e nimeni grav”, a declarat Raed Arafat, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Raed Arafat a subliniat că se fac evaluări, însă potrivit primelor informații nu vor exista pacienți grav răniți sau în stare critică.

Unsprezece persoane vor fi transportate la spital, dintre care una cu elicopterul, după ce, miercuri, două trenuri s-au ciocnit în gara Ploieşti triaj, informează ISU Prahova.

Numărul persoanelor rănite a crescut, iniţial fiind anunţate cinci, doi mecanici şi trei pasageri. Persoanele rănite au fost evaluate medical la faţa locului, iar cei care nu au fost răniţi au fost direcţionaţi către sala de aşteptare.


Citește și: UPDATE Accident feroviar. Două trenuri au deraiat în zona gării Ploiești Triaj. Mai multe victime, printre care și copii (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii