Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rabla pentru electrocasnice Bugetul pentru etapa a III-a a programului, epuizat în 90 de minute

ro

18 Jun, 2021 17:10 1347 Marime text
  • Bugetul de 15 de milioane lei a fost epuizat în 90 de minute


Administratia Fondului pentru Mediu a anunțat astăzi că, în primele 90 minute de la deschiderea etapei de selecție a voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare, bugetul de 15 de milioane lei a fost epuizat.

Valoarea voucherelor este:
- 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
- 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
- 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

𝐕𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐚 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢, 𝟐𝟐 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏, 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐯𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞, 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟒.𝟎𝟎. 

Reamintim că, etapa a treia a programului rabla pentru Electrocasnice a început astăzi și trebuia să dureze până în data de 1 iulie, ora 23.59. În 90 de minute de la deschiderea programului s-au epuizat cele 15 milioane lei puse la dispoziție. 

Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie și de a obține unul sau mai multe vouchere.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" - sesiunea 2021 a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână.

Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a II-a a programului „Rabla pentru electrocasnice" 2021, a fost epuizat în timp record - 35 de minute de la debut. 


Sursa foto: Facebook?Administrația Fondului pentru Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii