Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:06 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puteţi cumpăra alimente cum erau în vremurile de altădată Se va deschide la Constanţa magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti

ro

09 Mar, 2016 00:00 13729 Marime text


La mijlocul lunii ianuarie, cotidianul ZIUA de Constanţa anunţa că a fost înregistrată o nouă firmă în Constanţa. Este vorba despre Casa Tradițiilor Boierești SRL, iar domeniul principal de activitate constă în „comerțul cu amănuntul al produselor alimentare, al băuturilor și al produselor din tutun, în magazinele specializate“.


 
Astfel, sâmbătă, 12 martie, ora 11.00, se deschide magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti, în spațiul din bulevardul Alexandru Lăpuşneanu numărul 77, zona Trocadero.
 
Pe rafturile magazinului se vor găsi, direct de la sursă, alimente adevărate, cum erau în vremurile româneşti de altădată, făcute după reţete păstrate cu sfinţenie, respectând natura şi tradiţiile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • teo ara 10 Mar, 2016 00:14 Daca folosesc retete vechi dar aditivi "de ultima generatie ", nu ne-am ales decat cu o firma noua si metehne vechi , care nu reusesc decat sa dea produselor acelasi gust de saratura sintetica, indiferent de forma si firma . Dar sa nu fim sceptici inainte de a lua contact cu "minunatiile" de pe rafturi , poate proprietarii chiar au vrut sa vina cu ceva bun si curat . Atunci voi scrie aici " JOS PALARIA " :)
  • Teo 09 Mar, 2016 12:52 Fain, suna bine. Avem si niste dovezi (certificate de calitate, precupeti, parteneriate cu tarani care cultiva si de la care se cumpara produse, etc. etc.???) ca sunt alimente "făcute după reţete păstrate cu sfinţenie, respectând natura şi tradiţiile" ? Ca sa nu cadem in acelasi deja bine obisnuit tipar de lauda si vorbe goale, fara fundament si care de fapt sunt o teapa pentru popor, ca de.."las' ba ca merge"...