Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puterea constănţenilor, viitorul copiilor Iată pentru ce au votat candidaţii la alegerile locale de ieri (galerie foto)

ro

11 Jun, 2012 01:00 2181 Marime text
pentru_ce_au_votat_-_palaz_1.jpgAspiranţii la mandatul de primar şi la fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa au votat fie pentru o nouă putere, o nouă administraţie publică, fie pentru copiii lor, fie pentru continuitate.

„Puterea constănţenilor"

Claudiu Iorga Palaz, fostul prefect al judeţului Constanţa, fost candidat UNPR la mandatul de primar al municipiului Constanţa, a declarat că a votat „cu gândul pentru schimbare": „Pentru a schimba o putere care a acaparat judeţul cu o altă putere, şi anume puterea constănţenilor". „Trebuie să înţelegem toţi că într-un oraş puterea trebuie să fie a constănţenilor şi nicidecum puterea unei grupări. Acesta e cel mai important lucru". Palaz a votat la secţia de votare numărul 124 din incinta Liceului Teoretic „George Călinescu", din cartierul Tomis Nord.

„Forţa în administraţie"

Christian Gigi Chiru, fost candidat ApC la mandatul de primar al Constanţei, a declarat, după ce a votat: „Am venit cu cele mai bune gânduri. Am votat cu încredere, speranţă şi sete de schimbare. Cei aleşi trebuie să dea forţa într-o administraţie care poate să schimbe ceva".

Gigi Chiru a votat la Secţia 3, care se află în incinta Şcolii numărul 2, de pe strada Aristide Karatzali numărul 13, din Zona Peninsulară.

„Grijile de zi, grijile de noapte"

Radu Mazăre, fost candidat USL pentru un nou mandat de primar, a declarat, ulterior ieşirii din secţie, că a votat „pentru grijile de zi şi pentru grijile de noapte". Ce presupune acest lucru? Ei bine, Mazăre a venit la vot însoţit de două grupuri de femei: unele tinere, care, conform spuselor sale, vor susţine Bacalaureatul zilele acestea şi care purtau un soi de uniforme militare, şi unele în vârstă. Şi unele, şi celelalte erau „dotate" cu berete roşii, similare celei purtat de Mazăre. Tinerele au fost numite de Mazăre „grijile de zi", iar doamnele aflate la vârsta a treia - „grijile de noapte". Radu Mazăre şi-a exercitat dreptul la vot la o secţie din incinta Şcolii 24, din zona ICIL.

A votat pentru schimbare

Gheorghe Donţu, fostul candidat al Partidului Ecologist Român la şefia administraţiei publice locale constănţene, a declarat că a votat pentru schimbare. Donţu a votat la secţia organizată în incinta Liceului Sportiv din Constanţa.

Viitorul Constanţei

Avocatul Dinu Gheorghe, fostul aspirant PP-DD la fotoliul de edil-şef al municipiului Constanţa, şi-a exercitat dreptul la vot la secţia numărul 13 de la Teatrul Fantasio. Dinu Gheorghe a declarat că a votat pentru „schimbarea în bine a viitorului Constanţei şi a constănţenilor".

„Viitorul copiilor noştri"

Cât despre candidaţii la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, avocatul Dumitru Bădrăgan, fost aspirant la şefia CJC din partea PER-ului, a afirmat că a votat pentru „o administraţie care să se gândească la viitorul copiilor noştri şi la un prezent în care să ne regăsim în calitate de cetăţeni".

Continuitate

Ion Ovidiu Brăiloiu, fost candidat USL la funcţia de edil-şef al oraşului Eforie, a votat la secţia din incinta Poliţiei Locale din Eforie Sud. După ce şi-a exercitat dreptul la vot, Brăiloiu a afirmat că a votat pentru continuitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii