Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PTF Negru Vodă Autoturism în valoare de 75.000 lei, căutat de autorităţi, descoperit de polițiștii de frontieră

ro

23 Nov, 2020 11:12 1834 Marime text
  • Un cetățean în vârstă de 47 de ani, a fost prins în timp ce conducea un autoturism marca Ford Ranger, înmatriculat în Bulgaria.
  • Autoturismul în valoare de aproximativ 75.000 de lei, figura in atenția autoritățior din Marea Britanie.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, ce figura în atenția autorităților din Marea Britanie.

În data de 22.11.2020, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean din Marea Britanie, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Ford Ranger, înmatriculat în Bulgaria.

 În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie doar cu o zi înainte, în data 21.11.2020.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu are cunoștință despre faptul că mașina este căutată de către autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii