Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în fața Ministerului Sănătății. Recomandările jandarmilor

ro

31 Jan, 2021 18:54 1274 Marime text
  • Au fost anunțate adunări publice de protest în Piața Universității și în zona Ministerului Sănătății.
Având în vedere că în mediul on-line au fost anunțate adunări publice de protest în Piața Universității și în zona Ministerului Sănătății, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele recomandări:

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor manifestații, participanții trebuie să manifesteze pașnic și civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor și să se delimiteze de persoane care tulbură ordinea publică sau incită la violență și chiar să semnaleze jandarmilor prezența unor astfel de persoane.

Din rațiuni de sănătate publică, recomandăm participanților să păstreze distanța fizică față de celelalte persoane și să poarte în mod corespunzător masca de protecție.

Reamintim faptul că, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanților la orice fel de întruniri în spații deschise trebuie să fie de maximum 100 de persoane.

Jandarmii vor fi prezenți pe durata acestor manifestații, pentru a asigura măsurile de ordine publică și siguranța participanților și a celorlalți cetățeni, a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii