Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerea AUR pentru funcția de premier „Călin Georgescu, un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții“

ro

14 Dec, 2020 16:14 2108 Marime text
  •  Călin Georgescu este propunerea Alianței pentru Unirea Românilor pentru funcția de prim-ministru, la consultările de astăzi, 14 decembrie, cu Klaus Iohannis.
Numele său era anunțat pentru această funcție încă din campania electorală, însă un nou anunț în acest sens a fost făcut de Marius Dorin Lulea, vicepreședintele partidului.

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”, a scris Marius Dorin Lulea, pe pagina de Facebook.

 Cine este Călin Georgescu

Călin Georgescu a fost în perioada 1997-2013 director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. În 2013 a devenit preşedinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma.

A mai fost secretar general în Ministerul Mediului și director al Directiei Organizații Economice Internaționale în Ministerul Afacerilor Externe. În presă, numele său a mai apărut ca reprezentant al Programului Natiunilor Unite pentru Mediu (UNEP).

 Revenind la anul 2020, Călin Georgescu a publicat un clip pe Facebook în care spune că Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu sunt eroi prin care „a trăit istoria națională, prin ei vorbește și a vorbit istoria națională și nu prin lachei de serviciu ai puterilor globaliste care astăzi conduc România vremelnic”, scrie digi24.ro.

Sursa foto: Facebook/Călin Goergescu 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii