Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Modernizare drumuri în interiorul localităților sat Darabani și sat Vâlcelele – UAT Negru Vodă“, se apropie de final

ro

23 Nov, 2023 10:45 676 Marime text

Aproximativ 25 de străzi din satele Darabani și Vâlcele (oraș Negru Vodă) sunt în curs de modernizare pentru prima dată de la înființarea lor. Lucrările sunt realizate în cadrul proiectului de investiții: ,,Modernizare drumuri în interiorul localităților sat Darabani și sat Vâlcelele – UAT Negru Vodă“.

Proiectul prevede modernizarea următoarelor străzi în satul Darabani: strada Școlii, Bisericii, Agricultorilor, Eternității, Lungă, Văii, Măceșului, Sălciei, Brazdei, Prunului, Teiului, Castanului, Salcâmului și Mărului. În satul Vâlcele, proiectul prevede modernizarea următoarelor străzi: Principală, Ghioceilor, Iasomiei, Tufănelelor, Bisericii, Albăstrelelor, Narciselor, Iederei, Lalelelor, Crăițelor și Bujorului.

Conform Devizului General, valoarea totală a obiectivului de investiție ,,Modernizare drumuri în interiorul localităților sat Darabani și sat Vâlcelele – UAT Negru Vodă“, este de 20.275.994,77 lei inclusiv TVA. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii