Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul "Bunicii şi Nepoţii" Copiii din centrele de plasament s-au bucurat de o zi memorabilă alături de bunicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice

ro

03 Sep, 2019 14:07 1125 Marime text
Clipe cu adevărat magice au petrecut copiii din centrele de plasament în brațele bunicilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, care au fost în acele zile la circ.

Copiii au râs, s-au plimbat cu poneii, au făcut poze cu super eroii și cu autorobotul Transformers.

Proiectul social „BUNICII ȘI NEPOȚII” se derulează la inițiativa Primăriei Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și are ca scop înlăturarea senzației de singurătate și abandon atât pentru vârstnici dar și pentru copiii din centrele de plasament, precizează Primăria Constanţa.


Aflat la început, proiectul social urmărește să extindă numărul de participanți. Întâlnirile se vor desfășura săptămânal la sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Constanța. Bunicii și nepoții vor lua parte la activități de socializare, jocuri interactive, muzică, artă sau alte activități la care vor fi antrenați atât copiii, cât și vârstnicii.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii