Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Hotel de opt etaje, parcare şi piscină, la Năvodari

ro

10 Oct, 2014 00:00 4581 Marime text
Pe bulevardul Mamaia din localitatea Năvodari va fi construit un hotel P+8 etaje. Investiţia aparţine societăţii Holiday Beach SRL.
 
Potrivit memoriului de prezentare a proiectului, depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, se doreşte amplasarea unui hotel în regim de înălţime P+8E, cu un restaurant de aproximativ 100 de locuri şi o piscină exterioară.
 
Construcţia este propusa să se desfăşoare pe nouă niveluri, parter şi opt etaje, cu o terasă descoperită peste nivelul opt. De asemenea, se propun pentru a fi amenajate o parcare cu 32 de locuri, terase exterioare şi jardiniere. Imobilul prezintă o formă regulată în plan, dreptunghiulară, cu raportul laturilor (la nivelul etajului curent) sub 1,5, lucru pozitiv mai ales din punct de vedere al comportării seismice. Radierul și respectiv parterul sunt extinse faţă de nivelul curent pe axa Est - Vest, din considerente funcționale. Terenul pe care vor fi executate lucrările este proprietatea exclusivă a beneficiarului și este în prezent liber de construcții. Suprafaţă totală a acestuia de 1.980 mp, din care suprafaţa construită conform prezentului proiect va fi de aproximativ 740 mp, măsurată la cota terenului amenajat.

 Din datele Registrului Comerţului

 SC Holiday Beach SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Poporului. Capitalul social subscris este de 4.000 de lei, integral vărsat, compus din 400 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Petrică Constantin Oprea, născut în anul 1969, în comuna Săcele, care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%, Viorica Enceanu, născută în1962, în comuna Săcele, care deţine 200 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, Cosmin-Florentin Oprea, născut în 1991, în Constanţa, care deţine 199 de păţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49%. Administratorul societăţii este Cosmin-Florentin Oprea. Activitatea principală a societăţii este legată de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Contactaţi telefonic, reprezentanţii societăţii au refuzat să dea detalii despre viitoarea investiţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii