Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte pentru „Festivalul etniilor dobrogene - Ziua Dobrogei“. Până când se pot depune

ro

27 Aug, 2018 00:00 2108 Marime text
Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susţinerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul etniilor dobrogene - Ziua Dobrogei“ este de 100.000 de lei inclusiv TVA, anunţă Primăria Constanţa.
 
Atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă necesare organizării şi derulării evenimentului „Festivalul etniilor dobrogene - Ziua Dobrogei“ se va face de către comisia de selecţie şi evaluare a ofertelor, pe baza criteriului „cel mai mare punctaj obţinut“ în limita bugetului aprobat, punctaj realizat prin analiza următoarelor aspecte: claritatea viziunii, originalitatea şi calitatea proiectului, fezabilitatea proiectului, promovarea proiectului pe baza propunerii tehnice, rezultatele şi impactul proiectului şi buget.
 
Departajarea în cazul în care două sau mai multe oferte au obţinut acelaşi punctaj se va face ţinând seama de punctajul mai mare obţinut la aplicarea criteriului de la lit. 1.b. şi 1.c.
Termenul-limită pentru depunerea proiectelor este 10.09.2018, ora 16.00. Proiectele se vor întocmi conform documentaţiei prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro şi se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă nr.27.
 
Proiectele depuse pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susţinerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul etniilor dobrogene - Ziua Dobrogei“ se vor deschide începând cu data de 14.09.2018, ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii