Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de hotărâre introdus pe ordinea suplimentară a ședinței din 31 august a Consiliului Local al Municipiului Constanța (document)

ro

27 Aug, 2021 16:19 1348 Marime text
  • Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a introdus pe ordinea suplimentară a ședinței din 31 august un proiect prin care va fi supusă aprobării consilierilor locali achiziția serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării Clubului Sportiv Municipal Constanța.

Dezvoltarea sportului de performanță constănțean este susținută și influențată de Primăria Constanța, care a alocat bani din bugetul local pentru activități sportive. Toate activitățile sportive care se derulează la nivelul orașului ar trebui însă să fie organizate într-un cadru unitar pentru a fi asigurată continuitatea dezvoltării sportului de performanță.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, pentru crearea acestui cadru unitar, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a introdus pe ordinea suplimentară a ședinței din 31 august un proiect prin care va fi supusă aprobării consilierilor locali achiziția serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării Clubului Sportiv Municipal Constanța.

Primarul Vergil Chițac: „Avem mare nevoie de un astfel de club sportiv pentru încurajarea practicării sportului de masă și a sportului de performanță, pe ramuri sportive, polisportiv, pregătire, participarea sportivilor la competiții interne și internaționale, dar dacă nu avem un cadru unitar, acest lucru este greu de realizat".

ORDINE SUPLIMENTARĂ
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării Clubului Sportiv Municipal Constanța.         
inițiator: primar Vergil Chițac
          -avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5
 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza ce prevede proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării Clubului Sportiv Municipal Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii