Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programului de transport public judeţean de persoane va fi actualizat

ro

08 Feb, 2023 12:15 2239 Marime text

Consiliul Județean Constanța achiziţionează servicii de actualizare a Programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate 2022-2028 (grupele 1,2,4,5,6,7,8).

Valoarea estimată este de 200.000 lei fără TVA.

Termenul de prestare a serviciilor de actualizare a Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate 2022-2028 este de 50 de zile de la primirea ordinului de începere.

Contractul va produce efecte până la data îndeplinirii tuturor obligațiilor asumate de părți.

Termen limită de depunere a ofertei este 13.02.2023, ora 12:00.

Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, Bd. Tomis, nr.51, Constanţa.

Pe 8 septembrie 2022, președintele Consiliului Județean a semnat contractele de delegare a serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Constanţa.

Contractele sunt valabile 7 ani.

În urma nemulțumirilor călătorilor și reclamațiilor depuse la adresa transportatorilor, șeful Consiliului Județean s-a întâlnit cu reprezentanții firmelor cărora le-a fost delegat seviciul de transport public județean.

Lupu a spus la ZIUA LIVE că traseele vor fi modificate : „Când au licitat au licitat pentru transport județean și fac transport local. Le-am spus că trebuie să respecte graficul și tarifele pentru care s-a licitat. Se poate ajunge și până la rezilierea contractelor. Firmele au făcut câteva greșeli. Trebuie să modificăm traseele. Vom face o evaluare", a declarat Mihai Lupu.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii