Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța în perioada minivacanței prilejuite de sărbătorile pascale

ro

20 Apr, 2022 17:12 1139 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaActivitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța va decurge normal în timpul minivacanței prilejuite de sărbătorile pascale.

Potrivit purtătorului de cuvțânt al SCJU Constanța, Crina Kibedi, conducerea unității medicale aduce la cunoștința publicului că a luat toate măsurile care se impun pentru ca Unitatea Primiri Urgențe și secțiile spitalului să dispună de toate cele necesare, având în vedere că vor fi 4 zile în care policlinicile vor fi închise, la fel și cabinetele medicilor de familie.
Astfel,
  • a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;
  • vor fi asigurate toate liniile de gardă;
  • nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

Doar programul Ambulatoriului de specialitate va fi afectat în timpul zilelor libere.

Pacienții care vor să meargă la consultație în Policlinică, trebuie să știe că aceasta va fi închisă de vineri, 22 aprilie, până luni, 25 aprilie, inclusiv. Măsura respectă prevederile art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare. Ambulatoriul de specialitate se va redeschide marți, 26 aprilie, ora 08.00.

Reprezentanții SCJU Constanța fac apel la constănțeni dar și la turiști să respecte o serie de reguli, astfel încât să aibă parte de o minivacanță reușită, fără vizite nedorite la camera de gardă:
  • fiți prudenți în trafic;
  • evitați locurile aglomerate;
  • fiți responsabili și respectați, în continuare, regulile impuse de autorități;
  • atenție la cum combinați preparatele tradiționale, nu faceți excese!
  • consumați cu prudență alcool;
  • dacă suferiți de boli cronice, nu vă neglijați tratamentul 

„Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța vă urează Sărbători cu bucurie și multă sănătate!“ - au transmis reprezentanții SCJU Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii