Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 25-31 decembrie. Praznicul Nașterii Domnului

ro

24 Dec, 2023 14:04 1361 Marime text
Sursa foto: Facebook



Luni, 25 decembrie, Biserica Ortodoxă va prăznui Nașterea Domnului. De la ora 8.15, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. La sfârșitul Sfintei Liturghii, membri ai Coralei „Armonia” vor interpreta colinde.
 
Marți, 26 decembrie (de sărbătoarea Soborului Maicii Domnului), de la ora 9.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Pantocrator din Episcopia Alexandriei și Teleormanului (localitatea Drăgănești-Vlaşca, județul Teleorman), unde sunt aduse spre cinstire Darurile Magilor.
 
Miercuri, 27 decembrie (de sărbătoarea Sfântului Apostol, întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan), de la ora 8.30, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.
 
Joi, 28 decembrie
  • De la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava;
  • De la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului.
  • De la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.
 
Vineri, 29 decembrie, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.
 
Sâmbătă, 30 decembrie
  • De la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • De la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
Duminică, 31 decembrie
  • De la ora 7.45, va oficia Liturghia Sfântului Iacob la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • De la ora 21.00, va oficia slujba Vecerniei cu Litie la biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța (zona Inel II), care-și cinstește ocrotitorul în prima zi a noului an;
  • De la ora 23.15, va oficia slujba de Te Deum pentru mulţumire şi pentru binecuvântare a Noului An calendaristic la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
Citește și
Programul liturgic al IPS Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 20-24 decembrie

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii