Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:50 05 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul centrelor de relații clienți ale ENGIE România în zilele de 1 și 5 iunie

ro

30 May, 2023 14:17 980 Marime text


În zilele de 1 și 5 iunie 2023, centrele de relaţii clienţi ale ENGIE Romania vor fi închise, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului uzual al centrului comercial. De asemenea, în zilele menționate, serviciul de call-center național va fi indisponibil.
 

„Clienții pot transmite solicitări prin formularul de contact, disponibil pe site-ul engie.ro.
Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.
Programul de funcționare al centrelor de relații clienții poate fi consultat direct pe engie.ro”, transmite compania.

 
Despre ENGIE Romania
 
Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 22.600 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 120 MW şi au 4.200 de angajaţi.
 
Citește și:
ENGIE Romania va avea un nou CEO. Cine va ocupa funcția de conducere
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii