Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesia de polițist, promovată în liceele din Tulcea (FOTO)

ro

24 Mar, 2023 15:03 1027 Marime text


În zilele de 23 și 24 martie 2023, liceenii de la diverse unități de învățământ din Tulcea au fost vizitați de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, care le-au vorbit elevilor despre profesia de polițist.

Echipele cu care au interacționat tinerii liceeni au fost formate din polițiști de la structurile de prevenire, siguranță școlară, criminalistică, relații publice și luptatori ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale., transnmite IPJ Tulcea. 

Polițiștii i-au informat pe liceeni despre unitățile de învățământ din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, despre oferta educațională, le-au explicat pașii care trebuie urmați către cariera de poliţist, precum și condițiile necesare pentru a deveni polițiști.

Totodată, polițiștii tulceni prezenți în școli le-au dat detalii tinerilor despre unele aspecte practice ale meseriei de polițist, dezvăluindu-le din tainele profesiei, fiecare în funcție de specificul structurii în care își desfășoară activitatea.

Subiectul a fost unul de interes pentru tineri, care și-au manifestat deschiderea și curiozitatea pentru a afla ce presupune meseria de polițist, fiind atrași de provocările și de specificul acesteia., mai transmite sursa citată. 

Activitățile poliţiştilor tulceni de promovare a profesiei de polițist vor continua şi în perioada următoare, pentru a veni în sprijinul tinerilor care doresc o carieră în structurile Poliției Române.

foto: IPJ Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii