Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA fac percheziții în 21 locații de pe raza județului Argeș! Trei sunt sedii ale unei instituții publice

ro

07 Sep, 2023 14:52 914 Marime text
foto cu rol ilustrativ Procurorii DNA fac percheziții în 21 locații, situate pe raza județului Argeș, din care trei sunt sedii ale unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Iată comunicat de presă pus la dispoziție de DNA: 

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
        
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind cumpărarea de către o instituție publică a unor locuințe destinate persoanelor vulnerabile.
       
În cursul zilei de 07 septembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare  în 21 locații, situate pe raza județului Argeș, din care trei sunt sedii ale unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
       
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea ofițerilor de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
         
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.




Citește și:

Percheziții la o persoană bănuită de trafic de droguri (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii