Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant delict cu 1,4 kilograme de substanțe interzise!

ro

19 Jan, 2024 18:11 746 Marime text
foto cu rol ilustrativ
La data de 19 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 18 ianuarie 2024, bărbatul cercetat a fost depistat în flagrant delict, în județul Cluj, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1,4 kilograme de substanțe interzise (4-CMC, drog de mare risc și 2MMC, substanță psihoactivă), pentru 50.000 de lei, transmite Poliția Română. 

Ulterior, la data de 19 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea persoanei, pentru 24 de ore, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Droguri la Tulcea! Arestări și percheziții într-o rețea de traficanți (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii