Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul târg de sărbători, organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca

ro

22 Nov, 2023 14:46 844 Marime text

Sursa foto: UNTOLD





 
  • Vineri, 24 noiembrie 2023, la ora 19:00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun ,,Planeta Crăciun”, primul târg de sărbători organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca și unul dintre cele mai așteptate din România.
  • Carla’s Dreams, EMAA și Speak Floyd printre primii artiști care vin pe ,,Planeta Crăciun” în Piața Unirii
 
Târgul este organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va fi deschis în fiecare zi, în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023. Inaugurarea Târgului de Crăciun din acest weekend va fi marcată de: ceremonia oficială de deschidere și aprinderea luminițelor de Crăciun, alături de echipa UNTOLD Universe;  concerte susținute de Carla’s Dreams, EMAA, trupa de cover-uri Speak Floyd, Prințesa Karla & prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare;  activități interactive pentru copii pe timp de zi în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.
 
Începând cu 24 noiembrie 2023, în Piața Unirii, vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor.
 
Citește și
Festivalul UNTOLD a fost desemnat câștigător la Heavent Festival Awards
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii