Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primii mari artiști anunțați la Festivalul Massif, cel mai nou concept de divertisment

ro

11 Jan, 2024 15:42 692 Marime text


Festivalul Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, anunță primii artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.
 
Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. După primul anunț, pe scenele festivalului Massif vor urca Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.
 
Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang. Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum “Time”, “End Credits” sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, “All goes Wrong’’.
 
Transformându-și pasiunea pentru cultura rave într-o carieră remarcabilă, au construit un palmares impresionant care include spectacole live explozive și proiecte care i-au consacrat ca o trupă iconică la nivel internațional.
 
Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală “Age of Emotions” în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hitul “Feel”, în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România. Mahmut Orhan a continuat să atragă atenția cu remixul „Game of Thrones” sau piesa „Save Me” alături de artista româncă Eneli. De atunci, artistul turc a devenit viral pe TikTok, acumulând chiar și peste 42 de milioane de vizualizări la un singur videoclip, iar piesele sale au milioane de distribuiri de la internauți din toată lumea.

Citește și
140.000 de euro pentru educația copiilor vulnerabili
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii