Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele imagini din noul sezon „Sex and the City”. Când va fi lansat (VIDEO)

ro

13 Nov, 2021 21:01 1955 Marime text
  • HBO Max a anunţat data de lansare a noului capitol „Sex and the City”.
 
Acesta este  intitulat „And Just Like That”.
 
HBO a lansat primele imagini din producţia care are zece episoade. „And Just Like That” va avea premiera pe 9 decembrie, cu două episoade, iar restul  vor fi lansate săptămânal.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis sunt protagonistele, iar acţiunea are loc după mai bine de 11 ani de când personajele interpretate de ele au apărut pe ecrane în al doilea lungmetraj „Sex and the City”.
 
În noul capitol apar Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) şi Miranda Hobbes (Nixon), prietene la vârsta de 50 de ani.

Kim Cattrall, care a interpretat rolul Samantha Jones în serialul original şi în cele două lungmetraje care i-au urmat, nu a revenit în distribuţie. 
 
Despre „Sex and the City”

Totul despre sex este un serial american popular, multiplu câștigător al premiilor Emmy și Globurile de Aur. Serialul a fost difuzat original și produs de HBO între anii 1998 și 2004, timp de șase sezoane, conform Wikipedia.

Acțiunea are loc în New York, personajele principale fiind patru femei care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Sitcomul se referă adesea la probleme legate de sex, dar și de rolul femeii în societate, și cum sunt afectate acestea-inclusiv personajele principale. În serial joacă în rolurile principale Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte).
Filmările s-au desfășurat în mare parte în Studiourile Silvercup, și în diferite locații din Manhattan.
 
Serialul a fost bazat parțial pe cartea cu același nume de Candace Bushnell, alcătuită din editorialele sale de la ziarul New York Observer. Bushnell a declarat în unele interviuri că a folosit-o pe Carrie Bradshaw ca alter egoul ei în editoriale; când a început să scrie Totul despre sex, și-a folosit inițial numele propriu; din motive de intimitate, a creat personajul Carrie Bradshaw, o femeie care era tot o scriitoare și locuia în New York. Carrie are aceeași inițiale, făcând astfel legătura cu Candace.

Creatorul serialului, Darren Star, i-a plătit lui Bushnell 50.000 $ pentru drepturile complete asupra editorialelor ei.




Foto: captura Youtube HBO Max
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii