Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu, întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel mic. Ce au discutat

ro

08 Jun, 2021 18:18 1402 Marime text
  • Primarul Chițac le-a vorbit oamenilor și despre felul în care se face colectarea selectivă a deșeurilor, avantajele, atât la nivel individual, cât și la nivelul orașului și i-a încurajat pe constănțeni să colecteze selectiv, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au avut, ieri seară, o întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel mic. S-a discutat despre parcările nou amenajate, despre necesitatea unui loc de joacă și organizarea unor noi spații verzi între blocuri, care să fie dotate cu bănci și coșuri de gunoi.
 
Locul de joacă va fi realizat la standarde europene, cu echipamente sigure pentru cei mici, covor confecționat din cauciuc reciclat și bănci. Copacii crescuți la voia întâmplării, puieții netăiați la timp și care au făcut ca mult spațiu verde să nu poată fi utilizat se vor transforma în scurtă vreme într-un spațiu îngrijit, care va răspunde nevoilor tuturor locuitorilor din zonă. 

Primarul Vergil Chițac: „Vom face un proiect pentru întreaga zonă, vom demola garajele și, cu autorul beneficiarilor venitului minim garantat, vom reface zona cu tot ce trebuie“.

Primarul le-a vorbit oamenilor și despre felul în care se face colectarea selectivă a deșeurilor, avantajele, atât la nivel individual, cât și la nivelul orașului și i-a încurajat pe constănțeni să colecteze selectiv.
 
Aceasta a fost o primă întâlnire cu locuitorii, urmând ca în scurt timp zona să fie reconfigurată total, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Viceprimarul Ionuț Rusu: „Împreună am găsit cele mai multe soluții pentru problemele întâmpinate de locuitori. La final, nimic din ce este acum acolo nu va mai fi la fel“.

 
 Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii