Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac propune organizarea unei dezbateri în mediul online. Va răspunde la comentariile constănțenilor

ro

15 Jan, 2024 19:48 806 Marime text
Foto: FacebookVergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunțat pe pagina sa de Facebook că intenționează să organizeze în mediul online o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar cu această ocazie să răspundă constănțenilor la comentarii. 

„Pentru că întotdeauna atât eu, cât și echipa mea, am încurajat ideea de a avea un dialog constructiv cu cetățenii și de a ține cont de fiecare părere, am decis că ar fi o idee bună să vă răspund întrebărilor și curiozităților mai pe larg, nu doar în comentarii.

Propun ca în fiecare luni să deschidem o astfel de dezbatere, pornind de la nelămuririle voastre, urmând ca eu să vin cu un răspuns complex, cu informații la zi. Astfel, pot ține și eu o mai bună evidență a problemelor cu care se confruntă comunitatea.

Deși preconizez că o să fie un număr greu de gestionat de întrebări, voi încerca să răspund la toate acele întrebări care vor ajuta comunitatea și mă voi strădui să nu las niciun subiect neabordat.

Până atunci, vă încurajez să adresați întrebări în secțiunea de comentarii, care să vizeze bunăstarea comunității și funcționarea optimă a orașului!“ - a precizat primarul Vergil Chițac

Citește și: 

Felicia Ovanesian intră în televiziune!

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii