Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac intenționează să scoată la licitație mai multe imobile și terenuri degradate din municipiul Constanța

ro

11 Feb, 2022 15:47 1622 Marime text
Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac a precizat astăzi că intenționează să scoată la licitație mai multe imobile și terenuri degradate din municipiul Constanța. 

Declarația a fost făcută în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanța în cadrul căreia a fost aprobat proiectul bugetului pe anul 2022. 

„Am dat o dispoziție în primărie și i-am rugat pe cei de la Patrimoniu și RAEDPP să își evalueze foarte bine situația și anumite imobile sau terenuri care nu intră în viziunea noastră de dezvoltare a orașului și care sunt depreciate, eu cred că ar trebui să le vindem, legal cu licitație. Nu mă aștept să încasăm mulți bani de acolo, nu acesta este rostul, dar vreau să ieșim din zona aceasta de ipocrizie când îi amendăm pe unii oameni că nu au fațadele bine îngrijite sau că terenurile nu sunt vara curățate, și pe noi nu ne amendăm. Avem destule clădiri și terenuri și la RAEDPP și în proprietatea noastre și care vara devin depozite ilegale de gunoi. (..) Nu facem asta neaparat să ne mărim veniturile“ - a declarat primarul Vergil Chițac în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local.  


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii