Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Municipiului Constanța „Cazinoul veghează asupra Mării Negre de peste 100 ani și este pe cale să își recapete strălucirea de odinioară!“

ro

29 Dec, 2023 14:18 655 Marime text
Sursa foto: facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini care surprins îmbunătățirile de care a avut parte clădirea Cazinoului din Constanța după lucrările de restaurare. 

„Așa arată un ideal atins!
Finalizarea proiectului de renovare a unuia dintre simbolurile orașului nostru este probabil realizarea de care sunt cel mai mândru.
Încă de la începutul lucrărilor, în 2020, ne-am dorit să-i putem spori frumusețea, fără a interveni asupra elementelor sale distinctive, astfel încât monumentului arhitectural să nu îi fie alterată valoarea istorică.
Cazinoul veghează asupra Mării Negre de peste 100 ani și încă de pe atunci era un simbol al opulenței și rafinamentului, iar acum este pe cale să își recapete strălucirea de odinioară!“ - a precizat primarul municipiului Constanța. 

Citește și: 

Ateneul Român, readus la viață de lucrările conduse de actualul manager de proiect al Cazinoului din Constanța (GALERIE FOTO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii