Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac „Până pe 15 aprilie, lucrările de modernizare și reabilitare termică la Liceul Teoretic Traian vor fi finalizate”

ro

18 Feb, 2024 15:01 953 Marime text





 
  • Liceul Teoretic Traian face parte din cele 11 unități de învățământ care au beneficiat de finanțare europeană pentru a duce la capăt lucrările de modernizare și de reabilitare termică, acestea din urmă fiind în valoare de 13.3 milioane de lei.
 
Primarul Constanței, Vergil Chițac, subliniază pe pagina sa de Facebook, că educația din orașul Constanța este o prioritate pentru el.
 

„Educația tinerilor din orașul nostru este o prioritate pentru mine, de aceea, încă de la începutul mandatului, mi-am propus să investesc responsabil în viitorul acestora, reabilitând termic și modernizând liceele din Constanța”, spune primarul.

 
Proiectele în domeniul învățământului au început încă din 2021, când au fost modernizate și dotate mai multe creșe din oraș, cu bani de la bugetul local și de la cel de stat.
 
Liceul Teoretic Traian face parte din cele 11 unități de învățământ care au beneficiat de finanțare europeană pentru a duce la capăt lucrările de modernizare și de reabilitare termică, acestea din urmă fiind în valoare de 13.3 milioane de lei.
 

„Vă anunț pe această cale că, până pe 15 aprilie, lucrările vor fi finalizate.
Infrastructura educațională este vitală când vine vorba de procesul de învățare. De aceea am luat aceste inițiative. Pentru că îmi doresc ca tinerii sa învețe la standarde europene, într-un mediu prielnic performanței”, a punctat edilul Vergil Chițac.


Citește și
Primarul din Constanța, autorizat de judecători să desființeze construcții la o companie din oraș


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii